Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kantoor de Zonnebloem tot en met 5 april gesloten

In navolging van de maandag 31 maart door de overheid aangekondigde verlenging van de maatregelen om het Corona-virus te bestrijden is besloten om het kantoor van de Zonnebloem in Breda gesloten te houden. Vooralsnog tot en met dinsdag 28 april.

Alle medewerkers van ons kantoor werken ook de komende 4 weken thuis. Bij vragen kunt u gewoon contact met ons opnemen via de reguliere kanalen. Wel vragen we een ieders begrip dat zaken iets langer kunnen duren of net wat anders verlopen dan normaal. We werken er met zijn allen hard aan om de gebruikelijke kwaliteit te blijven leveren.

We beseffen ons terdege dat dit een drastische maatregel is. De gezondheid van onze collega’s, vrijwilligers en deelnemers is topprioriteit. Alleen door met z'n allen dit virus serieus te nemen en ook privé terughoudend te zijn in het leggen van contacten, kunnen we dit zo snel mogelijk uitbannen. We wensen ieder veel sterkte en wijsheid in de komende weken.