Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
rondvaart boot

OM Voorwaardelijk sepot voor Jakhals Erik

05-06-2014
De officier van justitie in Amsterdam heeft besloten dat de zaak tegen ‘Jakhals Erik’ voorwaardelijk wordt geseponeerd. Jakhals Erik had een blikje in de vorm van een bierflesje naar een rondvaartboot van Nationale Vereniging de Zonnebloem gegooid. Bij de keuze om de zaak voorwaardelijk te seponeren heeft meegewogen dat beide partijen onderling al tot de afspraak waren gekomen dat Jakhals Erik twee dagen vrijwilligerswerk zal verrichten voor de organisatie.

In het op vrijdagavond 11 april uitgezonden item van De Wereld Draait Door, gooide Jakhals Erik een  aluminium bierflesje  van grote hoogte naar beneden richting een rondvaartboot waarbij hij de inzittenden op een haar na miste. Deze rondvaartboot vervoerde een groep mensen met een lichamelijke beperking. 

Wanneer en op welke wijze het vrijwilligerswerk plaats gaat vinden, zullen betrokken partijen in onderling overleg  bepalen.