Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Spelers FC Utrecht eenmalig in unieke Zonnebloemshirts

FC Utrecht speelt op zondag 24 januari de wedstrijd tegen PEC Zwolle met het logo van de Zonnebloem op het wedstrijdshirt. Tele2, de connectiviteitssponsor van FC Utrecht, staat haar plek op het shirt en alle andere sponsorrechten af. Daarmee geeft Tele2 extra aandacht aan het Zonnebloemwerk voor mensen met een lichamelijke beperking. De wedstrijd FC Utrecht – PEC Zwolle is op zondag 24 januari om 14.30 uur in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Volop van het leven genieten
Noud van Rooij, directeur Nationale Vereniging de Zonnebloem: “Voetbal is juist met anderen genieten van een mooie wedstrijd. Velen zien het zelfs als dagje uit, met familieleden of vrienden. Maar voor mensen met een lichamelijke beperking is de deur uit gaan, bijvoorbeeld om hun favoriete club aan te moedigen, minder vanzelfsprekend. Bij de Zonnebloem organiseren we daarom dagjes uitje en aangepaste vakanties. Een lichamelijke beperking hoeft wat ons betreft nooit een belemmering te zijn. Er kan namelijk zoveel meer dan je denkt. De wedstrijd van zondag geeft ons een prima manier om dit verhaal te vertellen.”

Sponsorrechten voor goede doel
Barry Wissink, Sales Director Tele2 zakelijke markt: “Wij hebben aan het begin van het seizoen beloofd dat we onze sponsorrechten gebruiken om andere partijen te laten profiteren. Partijen die normaal gesproken niet altijd over de financiële mogelijkheden beschikken, maar het juist wel heel erg verdienen om in de aandacht te staan. De Zonnebloem verdient deze week de spotlights: al bijna zeventig jaar zetten zij zich in om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. Én hopelijk deze zondag een onvergetelijke wedstrijd!”