Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

ANWB overhandigt opbrengst Kampioenpuzzel

De ANWB heeft vanmorgen de fantastische opbrengst van de Kampioenpuzzel overhandigd. Uit handen van directeur Frits van Bruggen kreeg Marc Damen, de nieuwe directeur van de Zonnebloem, een cheque ter waarde van € 23.973,81,-. 

De ANWB heeft in haar ledenblad Kampioenpuzzelacties. In de periode van december 2016 t/m april 2017 was de Zonnebloem benificient. Puzzelaars reageren onder meer via sms en steunen zo een een goed doel. En zo was daar nu dit prachtige bedrag dat wij gaan besteden aan dagjes uit voor jong en oud met een lichamelijke beperking.

Mobiliteit

De ANWB zet zich voor de belangen van haar leden op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd. De Zonnebloem organiseert onder meer dagjes uit en aangepaste vakanties voor mensen met een lichamelijke beperking. Marc Damen, directeur van de Zonnebloem, is verheugd met de mooie cheque van de ANWB. Marc Damen: “Dankzij de vele puzzelaars, kunnen wij heel veel mooie dagjes uit organiseren. Erop uit kunnen gaan en andere mensen ontmoeten, is een groot goed. Iedereen hoort daarvan te kunnen genieten. Onze 40.000 vrijwilligers maken dat mogelijk en zijn dan ook actief in vrijwel iedere wijk, dorp en stad." Hoofdredacteur Bert Gorissen vult hem aan: “Fijn dat wij dankzij onze leden een bijdrage kunnen leveren aan jullie goede werk!”