Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Anita Witzier nieuwe Zonnebloem Ambassadeur voor jarige vereniging

27-03-2019

Anita Witzier, bekend van KRO-NCRV programma’s als Memories, De Reünie en Mag Dat? ondertekent vandaag op MPS de Zonnebloem in aanwezigheid van vakantiegasten en vrijwilligers de samenwerkingsovereenkomst met Nationale Vereniging de Zonnebloem. Anita is daarmee Zonnebloem Ambassadeur tijdens het jubileumjaar. 

Jubileumjaar

Marc Damen, directeur van de Zonnebloem: “We zijn ontzettend blij dat Anita zich gedurende ons jubileumjaar 2019 voor ons, onze vrijwilligers en deelnemers in wil zetten. We zien deze overeenkomst dan ook niet als een zakelijk contract, maar als een intentieverklaring voor een fijne samenwerking.”

Al 70 jaar streeft Nationale Vereniging de Zonnebloem naar een samenleving, waaraan mensen met een lichamelijke beperking zorgeloos en vanzelfsprekend kunnen deelnemen. De Zonnebloem verrijkt de levens van 113.000 mensen met een lichamelijke beperking. De vereniging maakt bezoeken aan huis, dagjes uit en aangepaste vakanties mogelijk. De 38.000 vrijwilligers zijn actief in vrijwel elke wijk, dorp en stad van Nederland.

Zonnebloem Ambassadeur

Damen: “Anita is een sympathieke persoonlijkheid die duidelijk aandacht heeft voor onze doelgroep. Zij heeft oprechte warme belangstelling voor mensen. Bovendien is Anita verbonden aan de KRO en de Zonnebloem had 70 jaar geleden zijn oorsprong bij de KRO en dat schept onmiddellijk een band.”

Anita Witzier wil zich met deze samenwerking inzetten om de bekendheid van en de waardering voor de activiteiten van de Zonnebloem bij het Nederlandse publiek vergroten. “De Zonnebloem is een prachtige organisatie waaraan ik mij graag verbind. Als Zonnebloem Ambassadeur wil ik mijn waardering laten zien aan al die vrijwilligers die zich inzetten voor mensen met een lichamelijke beperking”, aldus Witzier.