Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Iedereen moet zich betrokken kunnen voelen bij de maatschappij

Danielle Groten, projectleider Zonnebloemauto over de mooie samenwerking tussen Poetsbedrijf SAV in Goes en Nationale Vereniging de Zonnebloem

Vanaf nu verzorgt Poetsbedrijf SAV (Sleutelen Aan Vermogen) de uitgifte van de Zonnebloemauto in Goes. “De missie van Poetsbedrijf SAV en de Zonnebloem kennen veel overeenkomsten. Bij SAV willen ze tevreden werknemers die positief zijn over het werk wat ze doen. En zich betrokken voelen bij de maatschappij en trots zijn op hun werk. Bij de Zonnebloem willen we dat mensen met een fysieke beperking onbezorgd aan de maatschappij kunnen deelnemen. We zijn trots op deze mooie samenwerking.”

Er kan zoveel meer dan je denkt
Leonard Koppelaar: “Mijn enthousiasme en dat van anderen, gecombineerd met de wetenschap dat er na lang zoeken 2 andere poetsbedrijven bestaan in Nederland die werken met mensen die een beperking hebben, heeft mij extra gemotiveerd om te gaan “Sleutelen Aan Vermogen”. Auto’s/caravans/motoren-/fietsen etc. wassen, polijsten, poetsen; lakschades verhelpen/camoufleren, interieur reinigen, nano-behandeling geven, wielen wisselen en wat al niet meer? We kunnen het regelen! En nu gaan we ook, in coronatijd, de uitgifte verzorgen voor de Zonnebloemauto.” SAV poetst al jaren, tot grote tevredenheid van de huurders, de Zonnebloemauto.

“De Zonnebloem is er voor mensen met een lichamelijke beperking. Ook in coronatijd willen we klaarstaan voor mensen die afhankelijk zijn van aangepast vervoer,” vertelt Danielle Groten van de Zonnebloem. “Mooi dat we dit in de samenwerking met Welzorg Auto op Maat en Poetsbedrijf SAV dit mogelijk kunnen maken.. De Zonnebloemauto geeft huurders bewegingsvrijheid. Het voordeel van onze Zonnebloemauto’s is dat deze door een familielid bestuurd kunnen worden.” 
Maar ook met de nieuwe versoepelingen van de overheid is het mogelijk om de auto te huren met een vrijwillige chauffeur. “De Zonnebloem heeft ook een pool aan vrijwillige chauffeurs die mensen willen rondrijden als men geen eigen chauffeur heeft. Even eropuit voor persoonlijk welzijn is vaak net zo belangrijk als een ziekenhuisafspraak: ook in coronatijd blijft aangepast vervoer voor mensen met een lichamelijke beperking belangrijk. De Zonnebloem biedt rolstoelvervoer voor een betaalbare prijs. De huurder bepaalt zelf waarheen en wanneer hij gaat.”