Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Autotocht bloeiende heide.

Zonnebloem afdelingsnieuws

22 augustus 2017 van 13:00 - 17:00 uur

Autotocht langs de bloeiende heide met particuliere auto's.

Ook dit jaar weer de autotocht langs dd bloeiende heide. Is er weer net zo veel animo? Gezellig met drie gasten in de auto van een enthousiaste vrijwilliger.Een gezellige stop voor koffie en iets lekkers. Het belooft weer iets heel fijns te worden.

 

 

Geritan, Paul

055-5213312
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals