Zonnebloem afdelingswebsite

 

 

Wat is De Vereniging De Zonnebloem ?

De Zonnebloem is een vrijwilligersorganisatie welke nagenoeg geheel wordt bestuurd door vrijwilligers. De vereniging is lokaal georganiseerd, wat betekent dat er in een provincie wel 200 afdelingen actief kunnen zijn met het werk van De Zonnebloem. 

Wat is de doelgroep van de Zonnebloem en wat doen we zoal?

De vereniging richt zich op mensen met een lichamelijke beperking die zich al dan niet in een sociaal isolement bevinden. De Zonnebloem probeert het leven van de fysiek gehandicapte medemens te verrijken door het aanbieden van een combinatie van persoonlijke bezoeken, individuele activiteiten en groepsactiviteiten. Voorbeelden van individuele activiteiten: uw vrijwilliger rijdt graag met u over de Veluwe en onderweg drinken jullie samen koffie met gebak, de vrijwilliger en u bezoeken samen een museum (concert, voetbalwedstrijd....u mag het zeggen).
Voorbeelden van groepsactiviteiten: bezoek aan een dierenpark, bootreis op de  IJssel.....en nog veel meer.  

De Zonnebloem Apeldoorn afdeling Zuid

Onze afdeling is actief binnen Apeldoorn-Zuid. Als je meer wilt weten wat we doen, kijk op onze activiteiten en ervaringen die je kunt lezen op onze site.

Hoe kan ik meedoen als vrijwilliger ?

Als je wilt meedoen als vrijwilliger in de afdeling Apeldoorn-Zuid  klik dan op de knop 'aanmelden als vrijwilliger'. Wij zullen dan zo snel als mogelijk contact opnemen voor een gesprek.

Hoe meld je je als deelnemer / gast aan?

Val je binnen onze doelgroep en wil je graag bezoek en/of aan onze activiteiten deelnemen? Klik dan op de knop 'aanmelden als deelnemer'. Wij zullen dan kontakt opnemen.
Wil je iemand opgeven die valt binnen de doelgroep van De Zonnebloem? Klik dan op de knop 'aanmelden als deelnemer'. Wij zullen dan kontakt opnemen.

Jorn Schreijer

0614107423
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken