braderie Hart van Zuid

Gisteren heeft de Zonnebloem afdeling Zuid op de braderie gestaan om loten te verkopen en de Zonnebloem te promoten.Fantastisch dat was het gisteren. Voor de tweede keer heeft de Zonnebloem afdeling Z

Fantastisch dat was het gisteren. Voor de tweede keer heeft de Zonnebloem afdeling Zuid op de braderie gestaan. Er zijn weer meer loten verkocht dan vorig jaar. Dank naar de vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt door te helpen of even langs te komen voor een praatje of de innerlijke mens te verzorgen. Onze dank gaat mede uit naar bloemisterij Melia, zij heeft het mogelijk gemaakt dat wij met een heuse kraam op de braderie konden staan. En niet te vergeten, maar oh zo belangrijk, sponsorde Melia ons met armen vol zonnebloemen om uit te delen. Geweldig toch. Al met al een geslaagde dag met tijd voor een praatje of luisterend oor met bijzondere mensen.

Jorn Schreijer

0614107423
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken