Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

braderie Hart van Zuid

Gisteren heeft de Zonnebloem afdeling Zuid op de braderie gestaan om loten te verkopen en de Zonnebloem te promoten.Fantastisch dat was het gisteren. Voor de tweede keer heeft de Zonnebloem afdeling Z

Fantastisch dat was het gisteren. Voor de tweede keer heeft de Zonnebloem afdeling Zuid op de braderie gestaan. Er zijn weer meer loten verkocht dan vorig jaar. Dank naar de vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt door te helpen of even langs te komen voor een praatje of de innerlijke mens te verzorgen. Onze dank gaat mede uit naar bloemisterij Melia, zij heeft het mogelijk gemaakt dat wij met een heuse kraam op de braderie konden staan. En niet te vergeten, maar oh zo belangrijk, sponsorde Melia ons met armen vol zonnebloemen om uit te delen. Geweldig toch. Al met al een geslaagde dag met tijd voor een praatje of luisterend oor met bijzondere mensen.

Karin Luinge

06-41607259
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken