Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Sinterklaasmiddag

Op 28 november was weer de jaarlijkse Sinterklaasmiddag van afd. Berlicum-Middelrode

Donderdag 28 november vierde de Afdeling Berlicum-Middelrode van de Zonnebloem hun jaarlijkse Sinterklaasmiddag.

In de Moerkoal werden de ruim 70 gasten en vrijwilligers gastvrij ontvangen met koffie en heerlijke gevulde speculaas geschonken door Bakkerij van Keulen. Op tafel stond volop lekker strooigoed waar al gauw van gesnoept werd.

Na even gezellig wat bijgepraat te hebben maakten Sint en Piet hun entree en kon de middag beginnen met een leuke quiz met algemene vragen en een aantal fotovragen. Tussendoor kregen we ook nog bezoek van de kindjes van kinderdagverblijf ’t Kölleke die wat liedjes voor De Sint gezongen hebben en natuurlijk een handje strooigoed kregen.

Onder het genot van een lekker drankje en hapje werd er nog wat nagepraat. Zo tegen half 5 moesten Sint en Piet weer verder maar niet voordat iedere gast nog een mooi ingepakt cadeautje kreeg van de Sint.

Het was weer een gezellige middag met dank aan Sint en Piet en iedereen die meegeholpen heeft.

Dianne Schellekens

073-5031935
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?