Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

NIEUWJAARSVISITE 18-01-2020

foto-6-nieuwjaarsvisite-2020jpgjpg

Zaterdag 18 januari 2020 hadden we onze Nieuwjaarsvisite in "De Boshof" in Odoorn.

Zaterdag 18 januari hadden we weer onze jaarlijkse Nieuwjaarsvisite in "De Boshof"in Odoorn.

We konden 44 gasten uit de gemeente Borger/Odoorn verwelkomen. Een mooie en gezellige groep gasten met elkaar. We begonnen de middag met een heerlijk kopje koffie/thee met de lekkere overbekende rolletjes.

Na de koffie ging de damesgroep Dwarzzz voor ons optreden. Wat hebben we met elkaar genoten van de leuke en bekende liedjes die werden gezongen en de lachwekkende sketches.

In de pauze hadden we een verloting waarmee leuke prijsjes gewonnen konden worden. Niet alle gasten waren natuurlijk zo gelukkig om een prijsje te winnen, maar daar hadden we een doosje heerlijke rolletjes voor. 

Zo ging iedereen naar huis met iets tastbaars maar ook met een fijn gevoel van weer een heerlijke en gezellige middag met elkaar.

 

Harma Beukema

0599-234842
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?