Benefietconcert

Zonnebloem afdeling

Op 17 september jl. hebben we genoten van het benefietconcert, aangeboden door de Bornse orkesten en muziekverenigingen, bij het Kulturhus Borne. Een geweldige, muzikale en gezellige middag!

Op zondag 17 september jl. hebben we een gezellige middag gehad met diverse optredens van de Bornse Muziekorkesten en verenigingen. Deze middag is De Zonnebloem aangeboden tijden de slingerbeurs.

In het Kulturhus Borne genoten ca. 100 gasten van De Zonnebloem - afdeling Borne van een mooie muziekmiddag.

Na de ontvangst met koffie en thee mocht de Euregio Brassband starten met de uitvoering van een 5-tal mooie muziekproducties waaronder Westside Story, Valero en andere mooie titels.
De gasten genoten van dit mooie startschot.

Na een korte pauze waarin hapjes verzorgd waren en een drankje werd aangeboden aan de gasten was het tijd voor Völle Wille om de Nederlandse uitvoering van diverse bekende liederen te laten horen. De zaal genoot zeer en zong uit volle borst mee met de uitvoering van onder andere “De Vlieger”, “m’n Opa” en “Geef mij maar Amsterdam”.

Het Borns Kleinkoor heeft de middag verder ingezet met als startsein de vertolking van “Plovi, Plovi” het volkslied uit Dalmatië. Waarnaar er diverse liederen volgden waaronder vertolkingen van de componisten uit Les Misérables.

Na een korte pauze met wederom een lekker hapje heeft de Bornse Harmonie de middag afgesloten met 2 mooie en indrukwekkende liederen.

Tot slot hebben alle orkesten en koren een gezamenlijk slotnummer gezongen.

De middag is door alle gasten als zeer vermakelijk ervaren. Het was al met al een fantastische middag!

 

Mieke van de Pol

0634928268
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk