Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Benefietconcert

Zonnebloem afdeling

Op 17 september jl. hebben we genoten van het benefietconcert, aangeboden door de Bornse orkesten en muziekverenigingen, bij het Kulturhus Borne. Een geweldige, muzikale en gezellige middag!

Op zondag 17 september jl. hebben we een gezellige middag gehad met diverse optredens van de Bornse Muziekorkesten en verenigingen. Deze middag is De Zonnebloem aangeboden tijden de slingerbeurs.

In het Kulturhus Borne genoten ca. 100 gasten van De Zonnebloem - afdeling Borne van een mooie muziekmiddag.

Na de ontvangst met koffie en thee mocht de Euregio Brassband starten met de uitvoering van een 5-tal mooie muziekproducties waaronder Westside Story, Valero en andere mooie titels.
De gasten genoten van dit mooie startschot.

Na een korte pauze waarin hapjes verzorgd waren en een drankje werd aangeboden aan de gasten was het tijd voor Völle Wille om de Nederlandse uitvoering van diverse bekende liederen te laten horen. De zaal genoot zeer en zong uit volle borst mee met de uitvoering van onder andere “De Vlieger”, “m’n Opa” en “Geef mij maar Amsterdam”.

Het Borns Kleinkoor heeft de middag verder ingezet met als startsein de vertolking van “Plovi, Plovi” het volkslied uit Dalmatië. Waarnaar er diverse liederen volgden waaronder vertolkingen van de componisten uit Les Misérables.

Na een korte pauze met wederom een lekker hapje heeft de Bornse Harmonie de middag afgesloten met 2 mooie en indrukwekkende liederen.

Tot slot hebben alle orkesten en koren een gezamenlijk slotnummer gezongen.

De middag is door alle gasten als zeer vermakelijk ervaren. Het was al met al een fantastische middag!

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Fred van de Pol

0618311183
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk