Zonnebloem afdelingswebsite

Welkom!

De afdeling Borne bestaat uit een grote groep enthousiaste en betrokken vrijwilligers. Samen zorgen we ervoor dat mensen die door ziekte of ouderdom fysiek beperkt zijn, sociaal actief kunnen blijven.

Een paar keer per jaar organiseren we een gezellige middag in Borne. Denk daarbij aan een optreden met muziek, een high tea of een modeshow. Het animo hiervoor is altijd groot, vaak wel meer dan 130 gasten. Maar ook gaan we jaarlijks op pad, dichtbij of verder weg, bijvoorbeeld naar de Wendezoele, het Dolfinarium of de Veluwe. We zorgen voor aangepast vervoer en voldoende begeleiding, zodat iedereen een geweldige dag heeft.

Daarnaast worden mensen met regelmaat bezocht, er is dan alle tijd voor een goed gesprek of gewoon een gezellig praatje. Indien gewenst, wordt individueel met gasten op pad gegaan, naar de markt, een mooie winkel, of een voetbalwedstrijd, afhankelijk van waar men behoefte aan heeft.

Ook als vrijwilliger bij onze afdeling aan de slag? Of graag weten wat de afdeling u als gast te bieden heeft? Neem dan contact op met  Trees Platvoet, treesplatvoet@kpnmail.nl

Ons bankrekeningnummer is: NL45 RABO 0309 4069 35

 

 

 

Mieke van de Pol

0634928268
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk