Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vakantie week 2022

5fb9dcf9-1de1-43af-8c85-cf37f16f6cf7jpg

Vakantieweek van 31 okt tot 4 Nov 2022

 
Maandagochtend rond half 11 vertrokken wij vanaf het Wapen van Delden naar Lage Mierde in N. Brabant met 12 gasten en 12 vrijwilligers.
We hadden de beschikking over 2 VW bussen, een Zonnebloemauto, er reed echtpaar met eigen auto en we hadden een auto mee van een vrijwilligster.
Rond de klok van 12 uur waren we in Bemmel waar we een heerlijke uitgebreide lunch hebben genoten.
Nadat iedereen weer in zijn of haar voertuig zat reden we naar Lage Mierde, waar gelijk koffie/thee werd gezet met eigengemaakte appeltaart die mee kwam uit Borne. Vervolgens gingen er 3 vrijwilligers naar de supermarkt voor de nodige proviand. Er werd elke avond heerlijk gekookt door 3 vrijwilligers, behalve op de donderdag toen hebben we chinees gehaald.
Dinsdagmiddag stond het kermis en orgelmuseum in Hilvarenbeek op het programma. De eigenaar vertelde over het onstaan en over de gebruiken van de kermis van 1920, maar op zo’n leuke manier dat we ons tranen hebben gelachen. Ook daar werden we voorzien van koffie/thee, geserveerd met een wafel met slagroom, popcorn, suikerspin en poffertjes.
Woensdagmorgen werd bij het ontbijt het lunchpakket al gemaakt, want we gingen varen met een grote boot door de Biesbosch. We hebben heerlijk genoten van het prachtige weer.
Donderdag was een vrije dag en stond er niets op het programma. Wel waren er mensen die graag de basiliek in Oudenbosch wilden bezoeken. De gasten die die op de locatie bleven hebben mooie aquarellen en vogelhuisjes gemaakt.
Vrijdag werden de koffers weer ingeladen en gingen we richting Eindhoven, naar het Philips museum, waar we ook een klein hapje hebben gegeten en iets erbij gedronken.
Daarna huiswaarts, waar we bij het Wapen van Delden n lekker stamppotbuffet hebben gehad met een toetje na. Hier werden onze gasten door familie weer opgehaald.
Het was een week met een gouden randje ,leuke gasten, leuke vrijwilligers en niet te vergeten prachtig weer
Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Fred van de Pol

0618311183
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk