Zonnebloemgasten van de afdeling Cothen/Langbroek zetten zichzelf in de bloemetjes

Zonnebloem afdeling

Bloemschikken Dinsdag 14 november was een grijze, koude dag maar dat kon de Zonnebloemgasten en vrijwilligers van de afdeling Cothen/Langbroek niet deren om naar het Verenigingsgebouw van Excelsior, D

‘Heel Holland bakt’

En onder deskundige leiding van Ineke van der Linden is dat meer dan gelukt. “In het kader  van ‘Heel Holland bakt’ gaan we een kleurrijk bloemstuk maken in de vorm van een taart op een gebaksschaal”, aldus haar inleidende woorden. Hierna gaf ze natuurlijk uitleg hoe men te werk moest gaan. En lukte iets niet, dan waren er vrijwilligers die rondliepen om hand en spandiensten te verrichten. Er waren echter ook vrijwilligers die liever gingen bloemschikken en die mogelijkheid was er ook.  Zo lieten 28 personen zich van hun creatieve kant zien: 27 vrouwen en één man.

 

Prachtig resultaat

Het was een gezellige boel ook omdat de inwendige mens niet vergeten werd.

En het resultaat was echt een lust voor het oog. Iedereen had zijn eigen tintje aan het bloemstuk gegeven zodat geen één stuk hetzelfde was.

Iedereen ging  tevreden met haar of zijn eigengemaakte kunstwerk naar huis. Ineke ging niet naar huis met het gebruikelijke bloemetje, want dat kan ze zelf veel beter, maar met een heerlijk kaaspakket van kaasboerderij De Brienenshof dat haar als dank werd aangeboden.

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?