Contactdag

Zonnebloem afdeling

Met zeventig gasten en vijftien vrijwilligers werd de contactdag een groot succes.

Onze jaarlijkse contdag was dit jaar  best bijzonder drie jubilarissen, goede reden voor een feestje en dat werd het. De hele dag werd  gekenmerkt door gezelligheid en aandacht. Lekker eten, borreltje op zijn tijd. De verloting van de door de gasten meegebrachte aardigheidjes. En als klapper op de vuurpijl een optrede van De Oranje Man, hij bracht een breed repertoire ten gehoor, ging zelfs in op verzoek nummers. Hij kreeg twee gasten zover dat zij actief meededen met zijn optrede, zijn enthousiasme was zo aanstekelijk dat de hele zaal meeezong.

We kunnen weer terug kijken op een zeer geslaagde contactdag. 

Ria Harks

(076) 564 64 64
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken