Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Ervaringen

19 augustus 2020

Voor deze derde sessie hebben weer een gezellige groep kunnen samenstellen.

6 augustus 2020

Wegens succes verlengd een tweede ronde met nieuwe gasten uitgenodigd voor een gezellige lunch. Wederom werd er genoten van alle heerlijkheden maar ook en vooral van het er even uit zijn. Vele ouderen

31 juli 2020

Eerste uitje na de verruiming van de corona maatregelen.

25 juli 2020

Bij een bezoek aan mevrouw Overwater ontdekte wij dat zij bijzondere groene vingers heeft.

30 april 2020

In tijd van Corona proberen we toch contact te houden met onze gasten.

25 februari 2020

Op uitnodiging van Rens -Jan zijn een aantal vrijwilligers gaan koken in de kookstudio van den Ossewaerd.

21 november 2019

De jaarlijkse contactdag, altijd weer een gezellig terug komend uitje voor onze gasten.

6 juni 2019

Een Dagje Jordaanse gezelligheid.

4 april 2019

Het is voorjaar er op uit, de Sfeerstal is altijd een leuke locatie voor een high tea.

23 maart 2019

Uitnodiging van kinderdagverblijf 'De Blokkendoos" spelletjes en pannenkoeken

3 maart 2019

Vrijwilliger van de Zonnebloem koken voor de gasten

1 maart 2019

eens in de twee jaar is het zover een uitje voor de vrijwilligers.

22 november 2018

november 2018 was het weer zover de contactdag in "Dorpshuis De Quakel"

13 november 2018

20 gasten werden uitgenodigd voor een heerlijk ontbijt.

17 augustus 2018

Samen er op uit met de elektrisch praam

1 augustus 2018

In het kader van onze jaarlijkse één op één uitjes doen we een dagje Albert Cuyp.

22 juni 2018

In samenwerking met de KBO De Kwakel worden gasten uitgenodigd voor een geheel verzorgd dagje varen.

16 maart 2018

Kinderdagverblijf de Blokkendoos, organiseert een gezellige pannenkoeken lunch.

8 maart 2018

Altijd animo voor een goede BINGO

8 februari 2018

Kookworkshop "In den Ossenwaert"

21 november 2017

In The Club van Crown Plaza zijn wij met zeven gasten en drie vrijwilliger naar het Excluiseve Matinee Concert "Rondje Vrijthof geweest.

21 november 2017

Het jaarlijks terug kerende Bingo middagje.

21 november 2017

"het afgelopen jaar hebben wij meerdere keren een bezoek gebracht aan kinderdagverblijf "De Blokkendoos"

9 november 2017

Dit jaar wederom een gezellige contactdag.

28 september 2017

Bezoek aan Bistro 9 wat hebben we genoten.

22 september 2017

Dit jaar een nieuw initiatief, een uitje voor de heren.

17 augustus 2017

Met zijn vieren naar Scheveningen

26 juni 2017

De afgelopen weken zijn er ongeveer veertig gasten uitgenodigd voor de High Tea bij Christa Snoek.

7 december 2016

De afdeling de Kwakel/Vrouwenakker van de Zonnebloem bestaat dit jaar 30 jaar, dat werd gevierd tijdens de jaarlijks contactdag

13 oktober 2016

I.v.m. de kinderboeken week heeft onze afdeling tweemaal een bezoek gebracht aan de kinderdagverblijf Blokkendoos.

28 september 2016

Als het in de zomervakantie rustig wordt in het dorp hebben juist de ouderen en minder validen mensen behoefte aan wat contact.

28 september 2016

Onze afdeling organiseer in de week tegen de eenzaamheid een lunch bij Bistro 9 in De Kwakel.

20 mei 2016

Kook workshop "In de Ossenwaard

11 mei 2016

11 mei j.l. is er wederom heerlijk gekookt door een aantal vrijwilligers.

2 februari 2016

Door veel oudere wordt het alleen eten niet als het hoogtepunt van de dag ervaren. dit bracht ons op het idee om met een aantal vrijwilliger te koken voor een groep van ongeveer twintig gasten.

6 november 2015

Met zeventig gasten en vijftien vrijwilligers werd de contactdag een groot succes.

5 november 2015

Trouwe vrijwilligers zijn onbetaalbaar.

9 oktober 2015

Voor een uitje hoef je niet altijd ver weg.

9 oktober 2015

In het kader van de een op een uitjes is een van onze vrijwilliger naar de dinershow geweest.

20 augustus 2015

Op uitnodiging van het Rode Kruis mochten een aantal van onze gasten meevaren. over het IJ om alle prachtige schepen te bewonderen. zij hebben bijzonder genoten van deze dag.

31 juli 2015

Voor een uitje met de strandrups werd een busje gehuurd en zo ging we richting Langevelderslag.

24 juni 2015

Voor velen was het niet de eerste keer, wederom heeft Huub van Diemen onze gasten uitgenodigd voor een prachtige boottocht.

4 juni 2015

Hartelijk ontvangst bij zorgboerderij InnerArt, bezoek aan het museum met na afloop de Lunch

4 juni 2015

Dit jaar was gekozen voor de locatie bij de Fam. van Tol in de tuin.

14 mei 2015

Jaarlijks doen de vrijwilligers hun best om de loten aan de man te brengen.

Chantal Röling

0651602011
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken