(Zonne)bloemstukje maken

20220608155311jpg

Het was een heel geregel maar uiteindelijk is ons het toch weer gelukt. Met vijftiengasten gaan wee een bloemstukje maken bij Christa Snoek

De eerst gast stond al voor de deur toen ik als vrijwilliger aan kwam fietsen. Samen liepen we naar binnen waar de basis voor de bloemstukken al klaar stond. Al snel na binnen komst was het een gezelligheid een gekwek van heb ik jou daar. Zelf de gasten die voor het eerst bij de Zonnebloem kwamen werden als oude bekende begroet en volledig in de groep opgenomen, dat is nou precies waar de Zonnebloem voor staat, contact maken met elkaar dat is wat je dag weer goed maakt. We van start met de eerste koffie ronde incl. appel of chocolade cake gebakken door de vrijwilligers. De bloemen worden ronde gedeeld en een ieder gaar ijvering aan de slag. Het was een bijzonder gezellige middag, die dus echt aanvoelde als een feestje! onze gasten gingen moe maar voldaan met een prachtig bloemstuk huiswaarts!

 

Ria Harks

(076) 564 64 64
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken