Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Theater bezoek

Zonnebloem afdeling

In The Club van Crown Plaza zijn wij met zeven gasten en drie vrijwilliger naar het Excluiseve Matinee Concert "Rondje Vrijthof geweest.

Enkele weken geleden werden een aantal gasten van De Zonnebloem De Kwakel/Vrouwenakker uitgenodigd voor een muzikaal evenement. De vrijwilligers haalde de gasten op en vertrokken ruim op tijd naar Aalsmeer. Al in de hal van het theater werden de gasten met elkaar in contact gebracht, het duurde niet lang of zij waren in geanimeerd gesprek. De zaal gaat open, we worden ontvangen door twee prachtig geklede dames en dan gaat het van start.

 “Een rondje Vrijthof” door Opera Familia. Carla, Belinda en Paul betreden het podium wat een sprookje om te zien, met hun prachtige stemmen weten mensen in het hart te raken. Daar is niets teveel met gezegd een bijzonder repertoire met hoogtepunten uit wereldberoemde operettes, musicals en opera’s. Daarnaast las Carla een aantal zelf geschreven gedichten voor en zongen zij ook bijzondere zelf geschreven en gecomponeerde nummers waar  de liefde voor elkaar en de mensen om je heen echt voelbaar was. 

Wat een ervaring een muzikaal hoogtepunt, wij hebben er van genoten en als klap op de vuurpijl een Meet & Greet met de artiesten geweldig.

 

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Yvonne Lauwers

(076) 564 64 64
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken