Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Uitje naar 't Enge Bos

20210813125852jpg

Al jaren is er in De Kwakel een bos, het lijkt wel een sprookjesbos, al zou je bij de naam anders denken.

En daar gaan we dan nogwel op vrijdag de dertiende met acht gasten en twee vrijwilligers op pad naar 't Enge Bos. Jeanette heet ons hartelijk welkom en neemt ons mee.

Na een kleine wandeling door de bedrijfshal en een kas vol met prachtige Hortensia's komen we  achter kwekerij, daar ligt 't Enge Bos. Het heeft onze verwachtingen overtroffen, wat een mooie plek, wat een rust gaat hier van uit. 

Het kampvuurje brand en Jeanette zorgt voor heelijke sanwiches, op het vuur gebakken. Nog vele lekkernijen zal ze ons deze middag presenteren. Daarnaast verzorgde zij een rondleiding door het bos, vertelde enthousiast over het onstaan van het bos. Ook heeft ze veel kennis van de planten en bomen en verteld zij leuke weetje over de soms bijzonderen namen van een kruid. En ja, ik noemde het al een sprookjes bos, het Hekesenkruid groeit er weelderig. Wil je er meer over weten, bezoek 't Enge Bos het was voor ons een fantastische ervaring.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Yvonne Lauwers

(076) 564 64 64
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken