Jubileumlunch 75 jaar Zonnebloem

ade8ca99f-4b2c-4fbc-afcc-7e64184f2216jpg

Zonnebloem De Kwakel Vrouwenakker viert 75 jaar Nationale Zonnebloem. Wij zijn er trots op dat we deel uitmaken van deze vereniging.

Enkel weken geleden zijn onze vrijwilligers op pad geweest, zij hebben alle deelnemer van onze gastenlijst persoonlijk bezocht met een uitnodiging voor de Jubileumlunch. Vele van u hebben hier positief op gereageerd.  Afgelopen donderdag was het dan zover de vrijwilligers waren al vroeg paraat in het Dorpshuis De Quakel om de zaal mooi te versieren. De tafels mooi gedekt, om 11:15 ging de zaal open en al snel druppelde de gasten binnen. Met een glas bubbels hebben we getoast op het 75 jarig bestaan van de Nationale Zonnebloem. Daarna kwam er een heerlijke lunch op tafel. Voorgerecht een fijne vers gekookte soep, een broodje met een speciaal kroketje, een salade en diverse belegde broodjes dit alles verzorgd door ”Kookstudio Inn den Ossewaerd”.

Als afsluiting werden de gasten verrast met een optreden van Coenen entertainment. Michel en Tejo brachten een leuk repertoire met liedje en anekdotes van “die goede ouwe tijd”. Er werd gezellig meegezongen en ook gelachen om alle dingen die vroeger toch heel anders waren. Na afloop was er nog een heerlijk ijsje toe en een kop koffie om even na te kletsen.

Ria Harks

(076) 564 64 64
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken