Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kom erbij

Zonnebloem afdeling

Onze afdeling organiseer in de week tegen de eenzaamheid een lunch bij Bistro 9 in De Kwakel.

Allereerst worden de gasten door een persoonlijk bezoek uitgenodigd voor deze activiteit, dit zorgt al voor een leuk contactmoment. Nu is het dan tijd voor de lunch, de gasten worden opgewacht door de vrijwilligers die proberen ieder een persoonlijk hartelijk welkom te heten. Zachtjes druppelen de gasten binnen. Het beloofd weer een bijzondere gebeurtenis te worden, in Bistro 9 kom je toch niet dagelijks.  De sfeer zit er al direct goed in er ontstaan leuke gesprekken. Veel gasten kennen elkaar al, het is fijn om elkaar weer te treffen, ook de gasten die nog niet zo bekend zijn worden in de gesprekken betrokken. Ondertussen heeft Ad Bocxe de Chef-kok een heerlijk warme lunch bereid die uitgeserveerd wordt door Joke. We genieten van diverse gangen, sluiten af met een bijzonder dessert van perentaart ijs en vruchten. De zonnebloem bedankt de Riki Stichting die door hun financiële bijdrage dit uitje mede hebben mogelijk gemaakt.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Yvonne Lauwers

(076) 564 64 64
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken