Dag van de Aandacht

sam2388jpg

Een jaarlijks terugkerend ritueel. Ook dit jaar ontvingen wij weer ruim voorraad bloemn van Verbeek&Bol

Afgelopen weekend was voor de Zonnebloem de Kwakel/Vrouwenakker de dag van de aandacht voor onze gasten. Gewapend met een prachtig boeket (gesponsord door Verbeek en Bol) hebben wij ruim 100 gasten weer blij kunnen maken. Gasten blij wij blij denken we altijd. We zijn dit jaar ook even buiten ons boekje gegaan en hebben wat boeketten bij de mensen uit de Oekraïne af gegeven om hun een hart onder de riem te steken. Wij hopen dit nog lang vol te kunnen houden. Kleine moeite groot plezier.

Ria Harks

(076) 564 64 64
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken