Hartewens

4929171e-7538-4363-a79c-a473f0f42492-1jpg

Vandaag was het tijd voor een Hartewens. Mevrouw Smits en mevrouw van de Rotten hebben we rond de klok van 12.30 uur opgehaald.

Wij hebben een mooie middag gehad in tuincentrum 'De Bosrand' in Alphen aan de Rijn. Beide dames houden van planten en bloemen en waren hier nog nooit geweest.
Na een heerlijke lunch met soep, een broodje kroket en een glas karnemelk zijn we lekker op ons gemak door het tuincentrum gestruind. Niet alleen de bloemen en planten, maar ook de woonaccesoires deden het goed. Mevrouw van de Rotten heeft wat mooie orchideeën voor in huis gekocht. Voor mevrouw Smits werden het 2 mooie en zachte kussens voor op de bank. Ze waren helemaal blij met hun aankoop! Na het rondje hebben we nog een kopje koffie/thee met wat lekkers genuttigd. Daarna reden we weer naar huis en zeker niet met lege handen. De dames hebben genoten en bedanken de zonnebloem voor dit uitje.  
Liefs van Tineke & Conny 

Ria Harks

(076) 564 64 64
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken