Lunch Inn den Osseweard

cfa5f793-c4e7-4cf9-b71f-09c8c23a2e9djpg

Onder begeleiding van de kok werd er door een aantal vrijwilligers een heerlijk lunch klaar gemaakt.

We hadden vooraf een heerlijk bloemkool-Cappucinosoepje met kerrieroom, Daarna allemaal een stukje flammkuchen met crème fraise-rode ui-lenteuitje-spekjes, en als toetje een muffin met roomkaas. En ook kleine belegde broodjes met allerlei soorten vleeswaren/kaas met komkommerschijfjes/tomaatjes belegd op schaaltjes op tafel. Natuurlijk voor alle gasten een borreltje/frisje/advocaatje. En als afsluiter een kopje koffie/thee. Iedereen heeft heerlijk zitten smullen en een gezellig praatje over en weer.😁👍 Het was een leuke ervaring en gezellige middag voor zowel de gasten als vrijwilligers.

Ria Harks

(076) 564 64 64
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken