Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Friet Actie

bram-burger-3jpg

Eindelijk was het weer mogelijk voor Zonnebloem om iets voor onze gasten te organiseren. Bram Burger komt naar De Kwakel!

Speciaal voor de gasten van de Zonnebloem kwam Bram Burger met zijn frietkraam naar de Traverse.
Tussen de storm en de regenbuien door was het precies op het goede tijdstip. Er stond wel veel wind waardoor in plaats van 3 locaties alleen Traverse aangedaan werd, maar gelukkig was het wel droog. De gasten konden van tevoren aangeven of ze zelf naar de frietkraam kwamen om het eten op te halen of dat het door de vrijwilligers thuis gebracht moest worden.
Een aantal gasten kwam zelf naar de frietkraam waarbij ze gelijk een gezellig praatje konden maken voordat de snack thuis lekker opgepeuzeld kon worden.
De mobiele brigade van vrijwilligers, zorgde dat het eten bij de overige gasten thuisgebracht werd.
Ook deze gasten waren dankbaar voor het praatje en een lekkere warme snack.
 
Het jaar 2022 is positief begonnen!
We gaan er dan ook vanuit dat er nog meer leuke activiteiten georganiseerd kunnen
worden.

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Yvonne Lauwers

(076) 564 64 64
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken