Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Contactdag 2017

Zonnebloem afdeling

Dit jaar wederom een gezellige contactdag.

Al ruim op tijd komen de eerst gasten binnen wandelen in het Dorpshuis de Quakel. Bij de gaderobbe worden zij al hartelijkontvangen door onze vrijwillligers.Als iedereen is geariveerd en een plaatsje heeft gevonden wordt iedereen door de voorzitter Gerty v.d. Meer hartelijk welkom geheten. Dan is er koffie met een heerlijk, nog warm stuk banket  van de plaatselijke bakker. Ook dit jaar hebben we weer jubilarissen en dat wordt natuurlijk feestelijk aangekleed. Bep Nieuwendijk 30 jaar vrijwilliger dat is niet niks zij wordt geroemd om haar tomeloze inzet en nog altijd is zij aktief in het bezoek werk en allerlei hand en spandiensten voor de Zonnebloem. We zijn dan ook blij met haar en hopen dat ze nog wat jaartjes vol houdt. En dan Silvia Meijer maar liefst 10 jaar vrijwilliger, velen jaren heeft zij zich ingezet als vrijwilliger voor de vakantieweek van de Regio Amstelland, ook heeft zij al een aantal jaren bezoekwerk er op zitten. Toch hopen wij dat zij nog lang geen genoeg heeft van ons en nog tot in lengte van jaren zich in zal zetten voor de Zonnebloem. zo tijd voor een borrel, Proost!

Na een uitgebreide lunch is het tijd voor het middag programma. Dit wordt verzorgd door het Duo Linquenda. De betekenis van Liquena zegt al heel wat over de voorstelling, het betekend zoveel als, iets achter laten, verlaten, enz. Als je ouder wordt weet je daar alles van. Heel passen dus voor de jeugd van toen, de vele meegebrachte spullen van weleer roepen leuke herinneringen op. Paul van Kuiken  die met zijn komische opmerkingen vele reacties aan het publiek weet te onlokken, zorgd voor een warme en positieve sfeer. Deze interaktie maakt het dan ook voor een ieder de moeite waard. Samen laten Paul van  Froukje ook het muzikale verleden de revu passeren. 

Al met al hebben we weer genoten van een prachtige dag, waar elkaar ontmoeten centraal stond.

 

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Yvonne Lauwers

(076) 564 64 64
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken