Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Contactdag

sam9261jpg

De jaarlijkse contactdag, altijd weer een gezellig terug komend uitje voor onze gasten.

Dit jaar was het programma behoorlijk vol verrassingen. Na het welkoms-woord en de koffie was het tijd voor een leuk verhaal over het leven in De Kwakel met al zijn bijzonderheden. Je moest wel heel goed opletten want in het verhaal waren allerlei getallen verwerkt. Het ging er dus om dat je de bingokaar met nummers vol wist te krijgen, zodat je een leuk prijsje in ontvangst kon nemen.

 

Na de borrel was het er een bijzonder momentje, twee vrijwilligers die daar helemaal niet op gerekend hadden werden in het zonnetje gezet. Lenie jawel al 20 jaar vrijwilliger en Janny ook al weer 10 jaar. Wat fijn toch dat wij zoveel vrijwilligers hebben die zich jaren lang inzetten voor onze afdeling.

 

Het middag programma werd spectaculair verzorgd door twee koren, als eerste liet het Visvrouwen koor "Boter bij de vis" van zich horen dat was vaak hilarisch en er werd veel gelachen. Na de pauze was de eer aan de "Dekselse Meiden" aan de beurt, nou die konden er ook wat van! Het werd meezingen en bewegen met de levensliederen die zij ten gehoren brachten.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Yvonne Lauwers

(076) 564 64 64
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken