Contactdag

sam9261jpg

De jaarlijkse contactdag, altijd weer een gezellig terug komend uitje voor onze gasten.

Dit jaar was het programma behoorlijk vol verrassingen. Na het welkoms-woord en de koffie was het tijd voor een leuk verhaal over het leven in De Kwakel met al zijn bijzonderheden. Je moest wel heel goed opletten want in het verhaal waren allerlei getallen verwerkt. Het ging er dus om dat je de bingokaar met nummers vol wist te krijgen, zodat je een leuk prijsje in ontvangst kon nemen.

 

Na de borrel was het er een bijzonder momentje, twee vrijwilligers die daar helemaal niet op gerekend hadden werden in het zonnetje gezet. Lenie jawel al 20 jaar vrijwilliger en Janny ook al weer 10 jaar. Wat fijn toch dat wij zoveel vrijwilligers hebben die zich jaren lang inzetten voor onze afdeling.

 

Het middag programma werd spectaculair verzorgd door twee koren, als eerste liet het Visvrouwen koor "Boter bij de vis" van zich horen dat was vaak hilarisch en er werd veel gelachen. Na de pauze was de eer aan de "Dekselse Meiden" aan de beurt, nou die konden er ook wat van! Het werd meezingen en bewegen met de levensliederen die zij ten gehoren brachten.

Ria Harks

(076) 564 64 64
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken