Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bedankt voor het kopen van Zonnebloemloten!

Zonnebloem afdelingsnieuws

Op Koningsdag zijn er dit jaar door de bezoekers van de rommelmarkt in Delden weer veel Zonnebloemloten gekocht. Het eerste lot werd door Giny Geerling verkocht aan Pink Robin (zie foto).

Ondanks het koude weer haalden veel mensen toch hun handen uit hun warme jaszakken om de portemonnee te trekken.

Daarmee heeft u weer ruimhartig bijgedragen aan het werk van de Zonnebloem. Van allerlei uitstapjes voor mensen met een lichamelijke beperking tot het verstrekken van Zonnebloemauto’s, geschikt om een rolstoel of scootmobiel in mee te nemen.

U allen willen wij graag bedanken voor uw steun aan het Zonnebloemwerk en natuurlijk hopen we dat u met uw lot een prijs zult winnen. De trekking van de loterij vindt plaats op 24 oktober. Vergeet u niet uw lot te registreren op www.zonnebloem.nl. U ontvangt dan automatisch bericht als u prijs heeft. Wel zo makkelijk.

Heeft u ons gemist en wilt u toch meedoen met de loterij, dan kan dat ook via deze zonnebloem-site. U kunt al mee doen met de loterij vanaf € 2,- en maakt dan kans op de hoofdprijs van € 15.000,-. Specsavers steunt de Zonnebloem; als dank voor het kopen van loten, ontvangt u een exclusieve korting, bijvoorbeeld 20% op een complete (zonne)bril naar keuze. 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Pauline Dijkstra

06-27193180
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals