Zonnebloem afdelingswebsite

Welkom!

Onze afdeling bestaat  uit een grote groep enthousiaste ervaren vrijwilligers. Wij proberen een positieve bijdrage te leveren aan het leven van mensen die door ziekte, handicap of gevorderde leeftijd lichamelijke beperkingen hebben en voor wie als gevolg daarvan sociaal isolement dreigt. Wij doen ons best om het leven van onze gasten in Stad en Ambt Delden een beetje aangenamer te maken.

Zonnehof
Onze afdeling maakt deel uit van de regioafdeling ‘Zonnehof’, waarbinnen ook de overige kernen van de Gemeente Hof van Twente en Borne vallen en samen organiseren we o.a. ontspanningsmiddagen en vakanties. Veelvuldig worden in bijeenkomsten ervaringen en nieuwe initiatieven uitgewisseld, waardoor men weer geïnspireerd wordt tot acties binnen de eigen afdeling.

Bent u geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij de Zonnebloem of wilt u gast van de Zonnebloem worden neemt u dan contact op met Hans van Dongen, tel. 06-54990209

Wij verwelkomen u graag als vrijwilliger of gast.

Hans van Dongen

06-54990209
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken