Zonnebloemauto te huur voor eigen rolstoelvervoer

Zonnebloem afdelingsnieuws

De Zonnebloem is al een tijdje geleden gestart met het verhuren van Zonnebloemauto’s die geschikt zijn om een rolstoel of scootmobiel in mee te nemen.

Mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel kunnen nu ook in Twente tegen betaalbare prijs deze auto huren.

 

Als u gebruik maakt van een rolstoel of scootmobiel kunt u vaak niet zelf bepalen hoe laat u ergens heen gaat en met wie. Laat staan dat u spontaan kunt beslissen om later naar huis te gaan, omdat het nog zo gezellig is. Hoe fijn zou het zijn als u dan niet afhankelijk bent en het geen gedoe meer is om over vervoer te beschikken? De Zonnebloemauto maakt dit mogelijk.

Het is een comfortabele rolstoelauto en heeft maximaal vijf zitplaatsen (incl. chauffeur) en ruimte voor een rolstoel of scootmobiel. De auto is voorzien van airco. De bediening van de Zonnebloemauto is niet aangepast en de bestuurder moet in bezit zijn van rijbewijs B.  Wilt u de Zonnebloemauto huren, maar bent u op zoek naar iemand die hem kan rijden? Dan kunt u via de Zonnebloem er een vrijwillige chauffeur bij vragen. Want de Zonnebloem vindt dat mensen met een lichamelijke beperking in alle vrijheid op pad moeten kunnen gaan.

Meer informatie hierover treft u aan op www.zonnebloem.nl of u kunt contact opnemen met Giny Geerling (074-3761362)

 

 

Hans van Dongen

06-54990209
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken