Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bekijk de Zonnebloemauto tijdens de rolstoelvierdaagse in Delden

Zonnebloem afdelingsnieuws

De Zonnebloem is al een tijdje geleden gestart met het verhuren van Zonnebloemauto’s die geschikt zijn om een rolstoel of scootmobiel in mee te nemen.

Tegen een betaalbare prijs kan deze auto gehuurd worden door mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. Tijdens de rolstoelvierdaagse op vrijdag 29 juli zal een van deze Zonnebloemauto’s aanwezig zijn.

 

Als u gebruik maakt van een rolstoel of scootmobiel kunt u vaak niet zelf bepalen hoe laat u ergens heen gaat en met wie. Laat staan dat u spontaan kunt beslissen om later naar huis te gaan, omdat het nog zo gezellig is. Hoe fijn zou het zijn als u dan niet afhankelijk bent en het geen gedoe meer is om over vervoer te beschikken? De Zonnebloemauto maakt dit mogelijk. U kunt deze auto nu zelf komen bekijken op vrijdag 29 juli van 10.00 u tot 12.00 u. op het plein bij de Albert Heijn, De Kolk in Delden

U zult dan zien dat het een comfortabele rolstoelauto is, die maximaal vijf zitplaatsen heeft (incl. chauffeur) en ruimte voor een rolstoel of scootmobiel. De auto is voorzien van airco. De bediening van de Zonnebloemauto is niet aangepast en de bestuurder moet in bezit zijn van rijbewijs B.  U kunt ook via de Zonnebloem er een vrijwillige chauffeur bij vragen. Op vrijdag 29 juli kunnen de aanwezige  Zonnebloemvrijwilligers u informeren over alle mogelijkheden. Kom een kijkje nemen en ontdek de mogelijkheden die de Zonnebloem u biedt. Want de Zonnebloem vindt dat mensen met een lichamelijke beperking in alle vrijheid op pad moeten kunnen gaan. 

Pauline Dijkstra

06-27193180
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals