Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De lucht in met de Zonnebloem

Zonnebloem afdelingsnieuws

Op vrijdag 10 juni, een mooie zonnige avond, ging de Zonnebloemballon de lucht in.

Dit is een speciaal aangepaste ballon die gasten met een beperking de mogelijkheid biedt om hoog in de lucht een onvergetelijke ervaring mee te maken. De mand heeft een beweegbare deur, die toegang geeft tot twee speciale stoelen, die tevens omhoog gebracht kunnen worden, zodat de gasten van de Zonnebloem die zitten, ook over de rand van de ballon kunnen kijken, net als de andere passagiers.

Op 10 juni rond 19.30 uur verzamelden de gasten van de Zonnebloem zich samen met 4 andere passagiers op het grasland vanwaar de Zonnebloemballon de lucht in ging.

Er heerste een gezellige sfeer met veel belangstellende toeschouwers. Toen alle gasten in de mand waren en de piloot, de heer Broeders, enige uitleg had gegeven steeg de Zonnebloemballon rond acht uur op. De ballon voer richting Beckum, Haaksbergen, en na ruim een uur varen kon de Zonnebloemballon rustig landen in een weiland in Rekken. Na afloop van de ballonvaart kregen alle passagiers een vaarbewijs en onder het genot van een glas champagne werd er nog gezellig nagekletst. Iedereen was enthousiast en tevreden over de goede vaart. Tevens bedanken we de crew van Ad Ballon voor de mooie vlucht.

Dit was de tweede keer  dat er gasten van de Zonnebloem afdeling Delden meegingen met de ballonvaart.

Mocht u door dit te lezen ook enthousiast worden en een zieke of iemand met een lichamelijke beperking willen verrassen, of informatie willen ontvangen dan kunt u contact opnemen met  mevr. Straathof van de Zonnebloem afd. Stad en Ambt Delden. Tel. 074-3762254

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Pauline Dijkstra

06-27193180
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals