Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Met de Zonnebloem naar ’t Veluws Zandsculpturenfestijn

Zonnebloem afdelingsnieuws

Op woensdag 25 mei jl. vond het jaarlijkse uitstapje van de Zonnebloem plaats. Dit keer naar het Zandsculpturenfestijn in Garderen op de Veluwe.

Zo’n 40 gasten van de Zonnebloem uit Delden hebben genoten van een gezellige dag uit. Van het bekijken van de prachtige zandsculpturen, het genieten van een aangeklede koffie en lunch tot het gezellige bijkletsen met elkaar.

 

De dag begon al om 10.00 u met een kop koffie met heerlijk gebak bij het Wapen van Delden. Daarna vertrokken we met een mooie nieuwe bus van Ter Doest met ruim plek voor onze rolstoelgasten; op naar Garderen. De sfeer was goed en ook het weer hielp een handje mee, het bleef de hele dag droog. Aangekomen bij het Zandsculpturenfestijn kwamen de gasten al snel terecht in de “wereld van Rien Poortvliet”. Als eerbetoon aan zijn omvangrijke werk, hadden hier ruim 20 zandkunstenaars de schilderijen van Rien Poortvliet tot leven gebracht in prachtige zandsculpturen. Na een gezellige en lekkere lunch was er uitgebreid tijd om de rest van zandsculpturen te bekijken en ook de 41 zandsculpturen in het overdekte deel die een spreekwoord of gezegde uitbeelden. Er werd druk gepuzzeld om te bedenken welk spreekwoord of gezegde werd uitgebeeld. Ook was er een tentoonstelling van originele schilderijen van Rien Poortvliet.

Na het kopen van nog een souvenirtje aan deze mooie dag, ging ieder de bus weer in, terug naar het Wapen van Delden. Op de vraag van de opwachtende familieleden hoe het was geweest, antwoordde menigeen dat ze genoten hadden en volgend jaar graag weer mee gaan!

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Pauline Dijkstra

06-27193180
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals