Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem organiseerde een gezellige zomerpicknick

Zonnebloem afdelingsnieuws

Op dinsdag 9 augustus jl. organiseerde de Zonnebloem afdeling Delden een gezellige zomerpicknick bij museumboerderij de Wendezoele.

Ongeveer 50 Zonnebloem gasten genoten van versgebakken poffertjes en belegde broodjes. Er werd volop bijgekletst met een ieder en meegezongen met Merel van Merel-events die een mooi en uitgebreid repertoire van bekende meezingers ten gehore bracht.

 

Door het toch wat koude Hollandse zomerweer van afgelopen week, gebeurde dit alles binnen in het café van de museumboerderij. Maar toen het zonnetje even doorkwam, maakte men van de gelegenheid gebruik om de verschillende gebouwen en tuinen van het museum te bezoeken. Bij het bekijken van de diverse attributen en werktuigen in en om de boerderij en de schuren werden de nodige herinneringen opgehaald aan vroegere tijden. Na een tweede optreden van Merel eindigde de zomerpicknick tegen 15.00 u. Men had genoten van een mooie en gezellige onderbreking van deze voor menigeen toch vaak stille vakantietijd.

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Pauline Dijkstra

06-27193180
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals