Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Orchideeënhoeve

Zonnebloem afdelingsnieuws

Dagje naar de Orchideeënhoeve

 

 

Woensdag  12 juli zijn  de vrijwilligers van De Zonnebloem Delden-Ambt en Stad, samen met Zonnebloem deelnemers een gezellig dagje uit geweest naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest.

Ze  zijn dag begonnen met een kopje koffie en een heerlijk gebakje in Het Wapen van Delden.

Helaas regende het bij het instappen, maar dat mocht de pret niet drukken.

Eenmaal aangekomen zijn ze gestart met een heerlijke lunch,

waarna de vrijwilligers de deelnemers meenamen de prachtige verschillende hallen met  bloemen, orchideeën, planten en dieren en oude tractoren ,fietsen bromfietsen, wasmachines, wringers en meer oude apparaten uit vroegere tijd.

Aan het eind van de dag  hebben ze nog genoten van een drankje in een hal waar 2300 hangbloemstukken hingen.

Dat vond iedereen prachtig om te zien!

Om 4 uur werd het weer tijd om  via een toeristische route terug te rijden naar Delden, nu met mooi weer, met een stukje kaas worst en een drankje.

Iedereen heeft genoten van het leuke jaarlijkse uitje met de Zonnebloem!

 

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Pauline Dijkstra

06-27193180
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals