Er op uit met de duofiets

Sinds kort is een wens van de Zonnebloemafdeling Delden in vervulling gegaan om met gasten te kunnen gaan fietsen op een duofiets.

Het betreft een samenwerking met CarintReggeland, de zorgorganisatie waartoe de plaatselijke verpleeg- en verzorgingshuizen St. Elizabeth en de Wieken behoren. Een aantal vrijwilligers (o.a. leden van de fietsclub Twickeltrappers) zijn bereid gevonden om als begeleider samen met een gast een fietstochtje te maken in de mooie omgeving van Delden. Op de donderdagmorgen vanaf 10:00 uur kan de Zonnebloem beschikken over een elektrische duofiets. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Wim Velthuis 074-3763170 / 06-42278863 of met Jan Vos 06-23139397. De bestemming en de duur van de rit worden in overleg met de gast bepaald. Ook in de huidige Coronatijd kan er gefietst worden; hiertoe is op de duofiets een aanpassing gemaakt in de vorm van een doorzichtig scherm.

 

Hans van Dongen

06-54990209
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken