Huldiging en afscheid

Tijdens de recente jaarvergadering zijn 3 vrijwilligers gehuldigd, waarbij van 2 getrouwe vrijwilligers afscheid is genomen.

Aan het eind van de vergadering op 21 maart is afscheid genomen van 2 vrijwilligers, die zich vele jaren met hart en ziel hebben ingezet voor de Zonnebloem. Wil Oude Veldhuis is al vanaf 1967 erg actief geweest binnen onze afdeling, dus gedurende 55 jaar! Èn Lea Maas heeft sinds 1984 ook veel nuttig werk verricht, 38 jaar lang! Beide dames hebben verschillende functies vervuld en verdienen alle lof. Als blijk van waardering is hen een passend beeldje overhandigd met een bos bloemen door de voorzitter Giny Geerling. Tevens is vrijwilligster Ria Scheij nog in de bloemetjes gezet voor haar 10-jarig jubileum. De avond is vervolgens afgesloten met een gezellig samenzijn.

 

Hans van Dongen

06-54990209
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken