p1100984jpg

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Dat geldt ook voor onze afdeling Den Haag - Loosduinen. Met een gezellige groep vrijwilligers zetten wij ons in voor mensen met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar. 

Iedereen heeft behoefte aan gezelschap. Maar als je een lichamelijke beperking hebt, ben je misschien wel vaker (alleen) thuis dan je zou willen. De vrijwilligers van onze afdeling komen graag langs voor een kop koffie of om samen met jou op pad te gaan. Daarnaast organiseren we verschillende activiteiten, zoals bijvoorbeeld een gezellige zomerlunch, uitstapjes en we hebben we onze eigen wandelclub Roll and go. 

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Of je aanmelden als deelnemer of als vrijwilliger? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het contactformulier boven aan de pagina of neem contact op met een van onze bestuursleden:

De afdeling Den Haag - Loosduinen

Het werkgebied van de afdeling Loosduinen omvat het zuidelijke deel van het stadsdeel Loosduinen.  

Is de Zonnebloem iets voor jou? Doe de postcodecheck op https://www.zonnebloem.nl/activiteiten en kijk welke Haagse afdeling geldt voor jouw woonomgeving.

Vanwege de vele aanmeldingen, hanteert de afdeling Loosduinen momenteel een wachtlijst. 

Bestuursleden:

Voorzitter: Peter Spronck             0621700766

Secretaris: Marjan de Bruin          0648678868 

Penningmeester: Maria Kemper   0643997463

Bezoekwerk: Irene van den Bos   0616465228 

Activiteiten: vacature 

 

Banknummer: 

Nationale vereniging de Zonnebloem, afd. Den Haag Lsd.

NL 04 RABO 0132 0358 98

 

Marjan de Bruin

06-48678868
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Kunst en cultuur