Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Gastenmiddag met goochelaar

Zonnebloem afdeling

Een bijzondere, eerste bijeenkomst van dit jaar met onze gasten.

Iedereen hield zijn hand op de portemonaie en bewaakte al zijn spullen. Deze keer kwam in het Kalhuis in Scheveningen een goochelaar (illusionist Henk Spaans) zijn kunsten laten zien. Vanaf 14.00 uur ging hij alle tafels langs met zijn kaartspellen en liet verbluffende dingen zien. Na de pauze liet hij een tafel zweven en verbaasde gasten en vrijwilligers met andere grappige stunts. Plots viel een zware bowlingbal uit een boek! Bijzonder leuk en verrassende stunts. De gasten hebben zich bijzonder vermaakt. Natuurlijk droegen de heerlijke hapjes en drankjes, klaargemaakt door een aantal vrijwilligers, daar ook toe bij. 

Albert Jan van Vliet

06-22778641
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk