Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Ervaringen

15 juni 2020

De eerste gast er weer op uit met een vrijwilliger. (foto's Jan Kuiper)

10 juni 2020

Een bijzondere vorm van vergaderen in het Westbroekpark. (foto's: Jorien Jansen, Jan Kuiper en Hans van der Vecht)

25 januari 2020

Voor onze gasten en vrijwilligers van de afdeling Scheveningen.

17 december 2019

Een bijzondere donatie uit Scheveningen.

14 december 2019

Ons jaarlijks Kerstfeest met onze gasten en vrijwilligers. (foto's Jan Kuiper en Hans van der Vecht)

26 oktober 2019

Een gezellige middag voor onze gasten. (foto's: Jan Kuiper)

7 september 2019

Voor alle vrijwilligers van de afdeling Scheveningen. (foto's Geeske van Mierlo en Hans van der Vecht)

3 september 2019

Nieuwsgierig hoe de Zonnebloem-boot eruit ziet.

28 augustus 2019

Weer een fantastisch uitje met 11 van onze gasten. (foto's: Jan Kuiper en Hans van der Vecht)

26 juni 2019

Met de gasten heerlijk wandelen in park Ockenburgh. (foto's: Jan Kuiper)

9 mei 2019

Op 9 mei bezochten we de Keukenhof in Lisse. (foto's: Hans van der Vecht)

27 april 2019

Spullenverkoop met een bijzonder accent op het Belgisch Plein, Scheveningen.

9 maart 2019

Met onze gasten werd een middag muziek gemaakt.

20 februari 2019

Met gasten en vrijwilligers je laten verwennen bij ROC Mondriaan.

15 december 2018

De jaarlijkse Kerstviering voor onze gasten.

7 november 2018

Met onze gasten bezochten we dit tuincentrum voor de mooie Kerstsfeer.

17 oktober 2018

Met een aantal gasten en vrijwilligers op een prachtige dag naar Ockenburgh.

22 september 2018

De afdeling Scheveningen is erbij!

9 augustus 2018

Met onze gasten hadden we een gezellige middag met een visje eten.

13 juni 2018

Voor onze Scheveningse gasten op 13 juni.

27 april 2018

De vrijwilligers van de afdeling zijn weer actief geweest op deze Koningsdag.

6 november 2017

Onze gasten worden getrakteerd op een mooie middag met semi-klassieke muziek.

16 oktober 2017

Na de grote vakantie brachten de gasten een bezoek aan het Herinneringsmuseum in de Lozerhof, Den Haag.

24 april 2017

Op 24 april 2017 bezochten we met een aantal gasten weer de Keukenhof.

27 maart 2017

Op maandag 27 maart vond het tweede uitstapje van dit jaar met onze gasten plaats. We bezochten Intratuin in 's-Gravenzande.

11 februari 2017

Een bijzondere, eerste bijeenkomst van dit jaar met onze gasten.

16 januari 2017

Na de 1e vrijwilligersvergadering in 2017 werd afscheid genomen van Anny Kok.

10 december 2016

Kerst met onze gasten.

5 november 2016

Een imker vertelt onze gasten alles over het houden van bijen.

27 oktober 2016

Op 27 oktober testen 3 vrijwilligers en 3 gasten van De Zonnebloem afdeling Scheveningen de toegankelijkheid van de nieuwe (zwarte) trams uit.

8 augustus 2016

Op 8 augustus zijn we met onze gasten naar Partycentrum Madestein geweest.

5 juli 2016

Op dinsdag 5 juli bezochten enkele gasten met vrijwilligers van de afdeling Scheveningen het Schevenings museum 'Muzee'.

29 juni 2016

Op 29 juni werd met een kleine groep een bezoek gebracht aan Radio West.

23 mei 2016

Op maandag 23 mei voeren we met onze gasten door de Rotterdamse haven.

18 april 2016

Maandag 18 april bezochten we met onze gasten de Keukenhof.

21 maart 2016

Op maandag 21 maart zijn we naar Opti-Flor in Monster geweest.

13 februari 2016

Op zaterdagmiddag 13 februari tussen 14.00 en 16.00 uur konden onze gasten luisteren naar prachtige, licht klassieke muziek.

25 januari 2016

De Zonnebloem regio Zuid-Holland hield voor al haar aangesloten afdelingen een Nieuwjaarsreceptie in Restaurant "Gember".

12 december 2015

Onze gasten hebben weer genoten van een sfeervolle en gezellig Kerstviering in het Kalhuis, Scheveningen. Dit was tevens de afsluiting van de activiteiten van de afdeling in 2015.

3 oktober 2015

Gasten en vrijwilligers hebben genoten van een zeer geslaagde muziekmiddag. Allen hebben genoten van de verrukkelijke en prachtige combinatie van zangstemmen van de optredende 5 heren!

1 augustus 2015

Varend Corso Westland

6 juli 2015

Onze afdeling organiseerde op 6 juli weer een heerlijk uitje voor onze gasten naar het Oeverbos.

Karin Schoneveld

06-53824378
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk