Zonnebloem loten verkopen op Vlaggetjesdag

img-20230618-wa0005jpg

Ook dit jaar waren bestuursleden en vrijwilligers van Zonnebloem Scheveningen aanwezig op Vlaggetjesdag voor de verkoop van de Zonnebloem loten.

Op zaterdag 17 juni was er de jaarlijkse Vlaggetjesdag op Scheveningen, waar Zonnebloem Scheveningen evenals voorgaande jaren als een soort traditie, Zonnebloem loten verkocht heeft. Ook dit jaar waren we met 5 vrijwilligers aanwezig, om na een lekker kopje koffie de straat op te gaan om de loten aan de man/vrouw te brengen. Dit ging helaas niet zo vlot als voorgaande jaren. Maar al met al hebben we 8 boekjes loten verkocht.

Na afloop zijn we nog even de Scheveningse historie in gedoken door een bezoek te brengen aan het museumschip de NOORDSTER (of wel de Scheveningen 236). Hier kregen we een leuke uitleg over het wel en wee van dit schip uit 1949. De Hollandse nieuwe haring liet nog even op zich wachten. Die kwam dit jaar pas op 22 juni.

Auteur en foto: Jan Kuiper

Anke de Hoop (secretaris a.i.)

06 18120865
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk