Verwonderen in het kerst-tuincentrum

img-20221213-wa0010jpg

Op dinsdag 13 december hebben we Intratuin in Zoetermeer bezocht, dat in dit jaargetijde omgetoverd is in een kerst verwonderland.

Met 9 gasten en een gelijk aantal vrijwilligers hebben we op dinsdag 13 december Kerst Verwonderland (tuincentrum Intratuin) in Zoetermeer bezocht. En wat hebben we ons verwonderd over de pracht en praal. Mooie kerstballen in alle mogelijke kleuren, verlichte ornamenten en versierde bomen van groot tot klein. Ook in de diverse prachtig gedecoreerde miniatuur kerstdorpjes was veel te zien. Verlichte huisjes, een schaatsbaan op het marktplein en mooie berglandschappen. Uiteraard was er een modelspoorbaan door de landschappen en dorpjes aangelegd. Leuk om te blijven kijken uit welke tunnel het treintje nu weer zou komen. 

Naast al het moois dat we hebben gezien, hebben we genoten van een heerlijke lunch. Onder het genot van een broodje en drankje werd er gezellig met elkaar bijgepraat. Aan het einde van deze leuke middag werden we ook nog eens verrast met een mooie kerstster en kerstkaart van het bestuur. Het was weer een bijzonder geslaagde middag. 

 

Anke de Hoop (secretaris a.i.)

06 18120865
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk