Een muzikale middag in het Kalhuis

img-20221105-wa0012jpg

Herkenbare liedjes en prachtige outfits zorgden voor een mooie middag

Op zaterdag 5 november trad muziekgroep Memories voor de Zonnebloem op in het Kalhuis. Voor deze middag waren niet alleen gasten van Zonnebloem Scheveningen aanwezig. Maar ook gaten van Zonnebloem Ypenburg en Zonnebloem Haagse Hout en bewoners van verzorgingshuis Uiterjoon waren uitgenodigd.

Nog voordat het koor, bestaande uit 14 dames en een heer, een noot gezongen had, was het al een feest van herkenning. De prachtige outfits met onder andere de 'Polka Dot' rokken van de dames, brachten ons direct in de juiste sfeer. En toen moest het zingen nog beginnen.

Met bekende liedjes uit de jaren 50 en 60 werd er een prachtig optreden neergezet. Hier en daar in de zaal werd enthousiast meegezongen. 

Uiteraard is deze middag weer een groot succes geworden door de goede zorgen van de aanwezige vrijwilligers. Na de koffie en de thee zaten de gasten, met het bekende glaasje advocaat in de hand, zichtbaar te genieten. Het was weer een onvergetelijke middag.

 

Anke de Hoop (secretaris a.i.)

06 18120865
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk