Varend Corso Westland 2022

varend-corso-25-6-2022-35jpeg

Onder heerlijk zonnige omstandigheden konden onze gasten en vrijwilligers genieten van dit prachtige varende spektakel. (tekst & foto's: Marie-Christine Veltkamp)

Op zaterdag 25 juni hebben we met 13 gasten en 4 vrijwilligers van De Zonnebloem afd. Scheveningen een fantastische dag beleefd bij het Varend Corso Westland. We zaten als koninginnen op de eerste rij op het terrein van de ranch van Jan Olsthoorn in Naaldwijk, die ons gastvrij onthaalde.

Daar kwamen wel 40 boten voorbij, prachtig opgemaakt met bloemen en/of groente, de één nog mooier dan de andere. Dan was er weer een koor op de boot, of muziek, dan weer een dansvoorstelling of kunstige uitbeelding van verschillende thema's.

Ongelooflijk wat een werk daar allemaal in heeft gezeten! Er werd veel gelachen, geklapt en gezwaaid. We boften geweldig met het weer, want de zon deed goed zijn best.

Natuurlijk hadden we ook nog gezorgd voor wat te eten en te drinken, en daarbuiten werden we ook nog verwend met ijs en een advocaatje door onze gastheer. Het leek wel een mini-vakantie, zo feestelijk allemaal.

Extra dank nog aan:
- Dennis (de man van voorzitter Marie-Christine) die insprong met zijn hulp;
- Bob en Hans van Welzijn Scheveningen die geduldig wachtten tot we weer klaar waren om te vertrekken;
- de Australische nicht van vrijwilligster Dina die het ijs en de advocaatjes uitdeelde;

Volgend jaar gaan we dit zéker weer doen; we kijken er nu al naar uit!

Anke de Hoop (secretaris a.i.)

06 18120865
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk