Bezoek aan Diergaarde Blijdorp

edith-1jpg

OP een heel warme zomerdag hebben we met gasten en vrijwilligers genoten van een dagje in Blijdorp

Ondanks het warme weer zijn we toch naar Rotterdam gegaan voor het geplande Zonnebloemuitje aan diergaarde Blijdorp. Gewapend met een koelbox vol flesjes water die door 2 kilo ijs koel werden gehouden.

Met 13 gasten en 15 vrijwilligers hebben we een heerlijke dag gehad. Dit keer werden we ondersteund door 4 gastvrijwilligers, waarvoor nogmaals heel veel dank.

We hadden de dag in drieën gedeeld; we hebben eerst tot half twaalf lekker door het dierenpark gewandeld en genoten van de aapjes, giraffen enz.Vervolgens hebben we genoten van een heerlijke lunch met koffie, thee, frisdrank en heerlijk broodjes en fruit.

Daarna zijn we, lekker afgekoeld, te tuin weer in gegaan om voor de één een kijkje te nemen in het Oceanium en voor de ander een bezoekje aan de wilde dieren. Om half vier kwam er een einde aan dit mooie bezoek. Moe, warm, maar voldaan hebben de busjes en auto’s ons weer naar Scheveningen gebracht.

Auteur: Jan Kuiper

Foto’s: Jan Kuiper, Marga en Herman Bertelink, Anke de Hoop

Anke de Hoop (secretaris a.i.)

06 18120865
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk