Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstgedachte van Scheveningers voor Scheveningers

Een bijzondere donatie uit Scheveningen. (foto's Jan Kuiper)

Maandag 17 december jl. vierde de Christelijke Mannengroep ‘’Ons Centrum’’ Kerstmis met elkaar in Ons Centrum in Duindorp. Een bijzondere en grote groep heren, veelal oud vissers, die elke twee weken bij elkaar komen en jaarlijks een gezamenlijke Kerstviering hebben. Eén van de tradities is de collecte voor een goed doel. En dit jaar is het goede doel De Zonnebloem afd. Scheveningen.  Dit dankzij de heer Van der Zwan, die al enkele malen met de "MPS De Zonnebloem" was mee geweest.

Wij kregen een telefoontje van voorzitter Wout Bruin. Of we misschien wilden komen om een donatie in ontvangst te nemen. Uiteraard wilden we dat! Wat een ontzettend mooie Kerstgedachte van de wijk, voor de wijk. De Zonnebloem afd. Scheveningen, in de persoon van Jan Kuiper – bestuurslid activiteiten – en Geeske van Mierlo – voorzitter – togen naar “Ons Centrum’’ in Duindorp.

En wat een warm onthaal! Uit handen van voorzitter Wout Bruin mochten we het zeer gulle bedrag van € 750,- in ontvangst nemen.  Tevens werden we uitgenodigd om te blijven en onderdeel te zijn van de Kerstviering. Het werd een hele bijzondere middag waarbij we hebben genoten van het herenkoor, de samenzang met elkaar en bijzondere ontmoetingen met lieve mensen.

Hartelijk dank Christelijke Mannengroep ‘’Ons Centrum”.
We gaan het goed besteden!

Karin Schoneveld

06-53824378
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk