Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Corona-crisis: de laatste stand van zaken

Wat is er al mogelijk? (datum: 18 mei 2020)

De Corona-crisis heeft een aardige impact op ons huidige functioneren. Alles ligt stil en weinig wat we zo gewend waren is nog mogelijk. Boodschappen doen, even buiten wandelen, alles is omgeven met regels. Natuurlijk wil niemand ziek worden van dit nare Coronavirus.

Het bestuur van de Zonnebloem afdeling Scheveningen bekijkt wat er binnenkort misschien mogelijk is. Zo wordt bezien of maandelijkse bijeenkomsten in het Cuvéeehuis, mits de regels daarvoor in acht worden genomen, weer gehouden kunnen worden. Als dit mogelijk is en het Cuvéehuis weer open is zullen we alle vrijwilligers en gasten op de hoogte brengen.

Voor onze andere activiteiten houdt het bestuur de ontwikkelingen in de gaten. Als het weer mogelijk is zal dit gecommuniceerd worden. Ook aan welke regels dit gebonden is.

Zodra 'iets' kan worden gasten en vrijwilligers geInformeerd.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Karin Schoneveld

06-53824378
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk