Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bijeenkomsten voor meer dan 2 vrijwilligers en/of deelnemers tot 15 november ten stelligste ontraden

14 oktober 2020

In navolging van de op 13 oktober jongstleden afgekondigde maatregelen van de overheid om het coronavirus te bestrijden, ontraadt de Zonnebloem ten stelligste om tussen nu en 15 november bijeenkomsten voor groepen vrijwilligers, al dan niet met deelnemers, te organiseren. Dat geldt dus onder andere voor afdelingsactiviteiten, afdelingsvakanties, vergaderingen en workshops.

Wij werken met een kwetsbare doelgroep en ook veel vrijwilligers behoren tot de risicogroep voor dit virus. Daarnaast willen we gehoor geven aan de oproep van de overheid om de grenzen niet op te zoeken, maar een beroep te doen op ieders verantwoordelijkheid. 

Eén-op-één
Samenkomsten één-op-één, zowel tussen vrijwilligers, als tussen vrijwilliger en deelnemer, kunnen wel gewoon doorgaan, mits de geldende maatregelen worden nageleefd. Dat geldt dus onder andere voor huisbezoeken en samen eropuit. Districtshoofden zullen de komende vier weken ook niet deelnemen aan fysieke overleggen met meer dan één vrijwilliger. Op deze ingrijpende manier willen we als Zonnebloem bijdragen om het virus zo snel mogelijk in te dammen, zodat er zo snel mogelijk weer meer kan.

Ga naar de themapagina Onze richtlijnen in coronatijd voor meer informatie over de maatregelen die betrekking hebben op specifieke Zonnebloemactiviteiten. 
Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Karin Schoneveld

06-53824378
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk