Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Wandelen en lunchen in Madestein

Zonnebloem afdeling

Op woensdag 2 september waren we welkom bij de volkstuinvereniging 'Madestein', een idyllisch gelegen stukje natuur op de grens van Den Haag en Monster.

Een geslaagde middag, dat was het.

Aangekomen in de tuinen van Madestein,kregen we een heerlijke lunch met verse vruchten van eigen tuinen met eigen gemaakte jam en een heerlijke croquet, mmmmm heerlijk.

Er was ook jam te koop en plantjes.

Kruidentuin waar de kok zorg draagt voor zijn eigen verbouwde kruiden,geweldig.

En zoals je gezien hebt Jan, was ik met eigen kruier met de kar.

Als klap op de vuurpijl hebben we allemaal  2 consumptiebonnen gekregen,nou daar hebben we allemaal dankbaar gebruik van gemaakt.

De meeste van ons namen de kans waar,dus we gingen massaal aan de advocaat met slagroom,dus al met al een geslaagde middag.

Voor herhaling vatbaar.

Hartelijke groetjes Nanny.

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk